Sejdeme se v Trávě II

V úterý 28.6. 2022 se na školním pozemku FZŠ Trávníčkova uskutečnil druhý ročník multikulturního večera SEJDEME SE V TRÁVĚ. Program byl rozmanitý a účastníci se mohli bavit na několika stanovištích. Na hudební stage se vystřídaly irské tance, barokní hudba a vystoupení školního sboru pod vedením MMus. Nikoly Zasman, DiS, LRAM.

Členky týmu připravily i další stanoviště, kde si děti i dospělí mohli vyzkoušet malování na obličej, vyrábění odznaků, pletení náramků, laminování a zdobení pamětních listů, fotokoutek nebo řadu sportovních stanovišť – žonglování, fotbal, rugby nebo lacrosse.

Tato komunitní aktivita propojila FZŠ Trávníčkova a veřejný prostor na MČ Praha 13. Těšila nás hojná účast a už se těšíme na další veřejnou akci. Ze zpětných vazeb účastníků akce splnila svůj účel a povedlo se navázat partnerství mezi jednotlivými komunitními partnery, FZŠ Trávníčkova a veřejností Prahy 13.

Tato aktivita byla financovaná z projektu „51 kroků se společnému vzdělávání“ CZ.07.4.68/0.0/0.0/19_068/0001453. a Spolkem rodičů a přátel školy.

Skip to content